Auticoach Tiro

 

Goed leven met autisme.

 

• Het leven overkomt jou, je bent moe,
• Je hebt moeite met plotselinge veranderingen,
• Je raakt snel het overzicht kwijt,
• Lawaai en drukte veroorzaken veel onrust,
• Menselijke contact vind je lastig,
• Je voelt je anders dan anderen, je voelt je onbegrepen of oneerlijk behandeld.

Dan zal de term ‘Autisme’ je niet onbekend voorkomen

Met autisme word je geboren. Jouw hersenen verwerken informatie anders dan ze dat bij de meeste mensen doen. Je ontwikkeling gaat eigenlijk versneld en vertraagd tegelijk. Dat blijft je hele leven een rol spelen.

Ik, Janita, ben een casemanager autisme. Dat wil zeggen dat ik mensen met autisme coach en begeleid, waarbij ik ook aandacht schenk aan jouw omgeving. Ik heb mij gespecialiseerd in ouderen met autisme, maar werk graag met alle volwassenen met autisme.
Mijn belangrijkste uitgangspunt daarbij is: wat wil jij?!

Ik kan de wereld zonder autisme voor jou vertalen en jouw wereld naar jouw omgeving. Hierdoor gaan jullie elkaars wereld beter leren kennen en kun jij groeien. Een cliënt vertelde me: “Door jouw hulp heb ik grip op mijn eigen brein en leven. Dat geeft rust. Ik mag nu zelf keuzes maken. Het leven overkwam mij vaak en nu veel minder. Dat voelt goed.”

Ik luister en werk met de methode die past bij jou. Vanuit de TEACCH methode hebben we de keuze uit bijvoorbeeld Brain Blocks, geef me de 5, emotiekaarten, doel bepalen, prikkelverwerking, mindfulness voor mensen met autisme en een signaleringsplan.

Mijn jarenlange ervaring in de zorg (30 jaar), ervaringsdeskundige als ouder en scholing (oa: Post HBO autisme coach) maken dat ik ervaring en kennis kan koppelen en door kan geven aan de mensen die ik ondersteun. Praktisch, eerlijk en open.

Ik ondersteun de mensen vanuit Het Kantoor en bij je thuis.

Nieuwsgierig, kom langs bij mijn kantoor op de 1e verdieping of maak een afspraak via mail:

info@auticoachtiro.nl

www.auticoachtiro.nl