Mijn naam is Petra Schmidt en ik leef mijn passie als holistisch therapeute. Kort gezegd betekent mijn werk dat ik je zo goed mogelijk wil ondersteunen in het proces naar een gezondere versie van jezelf. Door er samen met jou voor te zorgen dat er weer een samenklank gaat plaatsvinden tussen de fysieke, geestelijke, emotionele en spirituele delen in jou kun je weer rust en stilte in jezelf gaan ervaren.

Ik vind het integer  werken met jouw hulpvraag belangrijk: mijn kernwaarden zijn dan ook vertrouwen, veiligheid, oprechte en stille aandacht en zorg op maat.

Om je te begeleiden in je proces maak ik gebruik van verschillende methodes, zoals: diverse vormen van lichaamsmassage, emotioneel lichaamswerk en lichaamsgerichte psychotherapie. Thaise osteopathie en cranio sacraal. Ook geef ik orthomoleculaire adviezen, voedings- en leefstijladviezen. Tenslotte maak ik gebruik van mindfulness, meditatie, TRE® en systemisch werk en Heartmath methode bij stressmanagement. Indien nodig maak ik gebruik van bloed- en ontlastingsonderzoeken, astrologie en bioresonantie.