Jouw hypotheek van A tot Z perfect geregeld.

Advies ArenaNijverdaller Marco ten Zende is eigenaar van Advies Arena, maar bovenal financieel planner. Zijn passie is klanten helpen bij complexe financiële vraagstukken, zoals een hypotheek. Vanaf het moment dat jij je aan het oriënteren bent tot het moment dat de woning passeert bij de notaris begeleiden we jou.

Wij vergelijken alle geldver-strekkers en kiezen de beste
Advies Arena Advies Arena staat voor onafhankelijk advies. Dat betekent dat wij voor klanten zoeken naar de beste hypotheek. We kunnen bijna alle banken en geldverstrekkers aanbieden, inclusief rechtstreeks de Rabobank. Daardoor hoef je als klant niet meer langs alle banken.
Eerste gesprek op onze kosten

Advies ArenaWil je weten wat Advies Arena voor jou kan betekenen? Kom gerust eens een kop koffie drinken. Een afspraak is snel gemaakt en de kosten voor het eerste oriënterende gesprek nemen wij voor onze rekening.

Ruime ervaring met een frisse blik

Marco ten ZendeMarco ten Zende is gecertificeerd Financieel Planner met ruim 20 jaar ervaring, maar met een frisse blik op uw hypotheek.

Ook voor ondernemers

Advies ArenaAdvies Arena is gespecialiseerd in zaken die er voor jou als ondernemer, zzp’er of vrije beroepsbeoefenaar toe doen.  Een hypotheek voor ondernemers is nooit standaard, maar gelukkig hebben wij toegang tot veel banken en hypotheekverstrekkers, zodat we de beste voorwaarden en rentes voor jou kunnen selecteren.

Arbeidsongeschikheid

Bij ziekte en arbeidsongeschiktheid bestaat er voor ondernemers, zzp’ers en vrije beroepsbeoefenaars geen recht op een uitkering vanuit de sociale zekerheid. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan uitkomst bieden. Advies Arena helpt jou bij het kiezen van de juiste AOV.

Wat kan Advies Arena voor jou betekenen?

We drinken graag een kop koffie met jou. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch 0548-624635 of of per e-mail op info@adviesarena.nl.


Advies Arena

Marco ten Zende
Maximastraat 1
7442 NW Nijverdal
+31 (0)548 859864
info@adviesarena.nl
 

 

Advies Arena
Maximastraat 1
7442 NW Nijverdal
Website              : www.adviesarena.nl
Telefoon             : 0548 – 859 864
E-mail                 : info@adviesarena.nl