Een inspirerende werkplek in hartje Nijverdal

Het Kantoor is dé gezamenlijke werkplek van verschillende ondernemers in Nijverdal. Het Kantoor huisvest ondernemers die de zolderkamer of keukentafel ontgroeid zijn en die de voordelen van een gezamenlijke huisvesting zien. Met alle gemakken van dien.

Vanuit Het Kantoor werken we inmiddels met 20 zeer diverse ondernemers. Het Kantoor beslaat twee verdiepingen aan de Maximastraat 1. Al deze ondernemers ervaren al vanaf het begin de voordelen van Het Kantoor. In Het Kantoor heeft iedere ondernemer zijn of haar eigen, afsluitbare, werkruimte. Sommige ondernemers delen een kantoor, om zo de kosten te beperken. We maken gezamenlijk gebruik van de vergaderruimte, keukens en sanitair.

Confetti Welzijn en Zorg ondersteunt ons bij de receptie, verzorgt thee en koffie, lunches en allerlei hand- en spandiensten.

Omdat we met z’n allen in hetzelfde pand zitten, hebben we veel contact met elkaar. Dat is praktisch, want we weten van elkaar wat we doen en kunnen zo makkelijk relaties doorverwijzen of samen een klus aanpakken. Het is ook gezellig. Wie wil schuift rond lunchtijd aan in de ‘kantine’. Zo leren we elkaar van een andere kant kennen, want er gaan tijdens het eten diverse onderwerpen over tafel. Van tijd tot tijd komen we vrijdags bij elkaar voor een borrel. Om iets te vieren, of gewoon, omdat we er zin in hebben.

Huurder worden?

Er zijn kantoren te huur in verschillende oppervlaktes. Als je interesse hebt, neem dan contact op met een van de huurders of met de facilitaire afdeling van KOSMO via telefoonnummer 088-2347321 of per mail: facilitair@kosmo.nl