Voor ondernemers

Uw onderneming staat nooit stil. Gelukkig maar. Maar dat wil niet zeggen dat u ook nooit stil hoeft te staan bij wat er gebeurt. Want voor u het weet, wordt u ingehaald door de (fiscale) realiteit.
Soms is het duidelijk dat fiscaal advies nodig is. Omdat u op korte termijn wilt herstructureren, aan- of verkopen, samenwerken of risico’s wilt afdekken. Maar soms ook is het minder duidelijk. Als het gaat om toekomstplannen bijvoorbeeld.

Voor accountantskantoren

Als kleiner administratie- en accountantskantoor heeft u meestal geen fiscaal adviseur in dienst, maar uw klanten hebben wel behoefte aan advies.
Wellicht heeft u een klant die aan een nieuwe fase in zijn ondernemerschap toe is. Misschien wil hij herstructureren of zijn bedrijf overdragen aan zijn kinderen. Misschien wil hij verkopen aan een derde, juist een bedrijf overnemen, gaan samenwerken of een samenwerking beëindigen.

Voor particulieren

Het burgerservicenummer zorgt voor een levenslange relatie tussen u en de fiscus. Tijdens deze levensloop zijn er diverse gebeurtenissen die fiscale gevolgen hebben. Trouwen, scheiden en overlijden zijn hierbij wel de meest ingrijpende. Maar ook de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting maakt hier deel van uit. Bladder Fiscaal kan u bij al deze gebeurtenissen behulpzaam zijn en u voorzien van gedegen fiscaal advies.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze fiscale diensten of vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.