Stichting Confetti Welzijn en Zorg zet zich sinds 2009 in voor kinderen-, jongeren- en (jong)volwassenen met een beperking. In eerste instantie is Confetti gestart met buitenschoolse- weekend- en vakantieopvang. Per januari 2015 is ook het onderdeel ‘dagbesteding’ van start gegaan.

De dagbesteding is gericht op (jong)volwassenen en vindt plaats onder de naam Mee®doen. De naam Mee®doen omvat eigenlijk alles wat Confetti voor ogen heeft omtrent de dagbesteding: locaties daadwerkelijk in de maatschappij, wat maakt dat ons team echt meedoet in de samenleving. Daarnaast streven wij altijd naar net dat stukje ‘meer’. De taken uitvoeren is uiteraard een belangrijk onderdeel van onze dagbesteding, maar individuele groei, ontwikkeling en behoud van vaardigheden vinden wij minstens zo belangrijk. Door de kleine teams waar wij in werken is er ook daadwerkelijk oog voor ieders individuele wensen en doelen. Dit samen met korte lijntjes met ouders, begeleiders en eventuele andere betrokkenen, maar Mee®doen volgens ons tot een succes.

Binnen ‘het Kantoor’ is Mee®doen direct bij binnenkomst zichtbaar. Ons team ontfermt zich namelijk onder andere over de receptie. Klanten ontvangen, pakketjes aannemen en noem maar op. Daarnaast kun je als ondernemer binnen ‘het Kantoor’ tussen de middag genieten van een lekker belegd broodje van het Mee®doen team. Dit natuurlijk nadat er ’s ochtends met veel enthousiastme bij iedereen koffie of thee is gebracht. Mee®doen zorgt ervoor dat niemand iets te kort komt.

Verder zorgt Mee®doen voor wat aanvullende schoonmaakwerkzaamheden. Klusjes vanuit de ondernemers kunnen in overleg met de begeleiders van Mee®doen ook altijd opgepakt worden. Denk hierbij aan het posten van brieven, het plakken van stickers, het versnipperen van papier en noem maar op. Kortom: een receptie-, facilitair- en cateringteam in één!