Als jij helemaal jezelf bent dan…

…ben je een prachtig mens! Dan vind je jezelf ook leuk en heb je het gevoel dat het makkelijk en vanzelf gaat. Je zit lekker in de flow, voelt je niet onzeker en volgt vol vertrouwen je gevoel. Je WEET dan gewoon dat het klopt. Je maakt dan makkelijk contact met mensen en geniet van de grote én kleine dingen van het leven.

Je maakt bewust tijd voor jezelf, omdat je weet dat je dit nodig hebt om op te laden en dichtbij jezelf te blijven.
Je stemt je regelmatig af ‘op het grote geheel’, het universum, engelen, de natuur (of wat voor jou goed voelt) en volgt je intuïtie bij de stappen die je neemt.
Je volgt dit gevoel en vertrouwt erop dat het ‘het grotere geheel’ het beste met je voor heeft.

In je werk loopt het lekker en ook daarin volg jij ‘je hart’. Wat dat ook voor jou betekent.

Je weet dat hoe meer jij jezelf bent, hoe meer je anderen ruimte geeft en gunt om zichzelf te zijn.
Als je helemaal jezelf bent reageer je (vaker) vanuit liefde en positiviteit. De (/jouw) wereld ziet er dan gewoon een stuk leuker uit… en vanuit jouw positiviteit maak je de wereld ook een stuk leuker.

Ik ben er voor je…

… voor als je die flow niet voelt. Voor als je (even of heel erg) vastloopt, als je helderheid wil over een vraagstuk en als jij dit wil veranderen.

… of als jij stappen wil ondernemen vanuit jouw flow, je intuitie, je ziel en het fijn vind dit te doen met een sparringspartner, een spiegel, iemand om mee af te stemmen of iemand die jou de ruimte geeft om dat te laten ontstaan wat er mag ontstaan… gewoon in het moment.

Kijk hier als je benieuwd bent of jouw ‘vraagstuk’ erbij staat en waar andere mensen mee bij me komen.