Open Huis ‘Het Kantoor’ met kennisproeverij

Op vrijdag 15 september houdt ‘Het Kantoor’ van 16.00-19.00 uur open huis aan de Máximastraat 1. Vier maanden na de opening zijn de meeste ondernemers helemaal ingeburgerd en daarom zetten we de deuren open voor belangstellenden. Onder het genot van een hapje en drankje kan iedereen kennismaken met de aanwezige ondernemers én een kijkje nemen in Het Kantoor.

Om het geheel interactief te maken organiseren we een ‘kennisproeverij’. De kennisproeverij zijn korte sessies waarbij de ondernemers actief hun gebundelde kracht delen met het publiek. Verschillende ondernemers presenteren dan samen de kennis die in ‘Het Kantoor’ aanwezig is. Zo kun je meer leren over Intuïtief Ontmoeten of hoe tekst en beeld elkaar versterken (of juist niet!) en hoe de ondernemers daarin samenwerken.

Tijdens het open huis is iedereen welkom, ook collega ondernemers uit de gemeente om te kijken of er nog meer krachten gebundeld kunnen worden.

Programma kennisproeverij:

16.30 uur:     Lekker in je vel  Henrike Schotman (De Magische Kracht) en Annemieke Middag (Confetti)

17.15 uur:      Huren of kopen?  –  Marco ten Zende (Advies Arena)

18.00 uur:     Beeld versterkt tekst (of juist niet?) – Natasja Klink (Bureau Taz) en Annemieke van Ipenburg (Tekststroom)