Tekststroom, voor teksten die mensen lezen

TekststroomTekststroom is mijn bureau voor communicatie-ondersteuning. Ondersteuning, omdat ik jou help goede teksten te schrijven. Omdat ik vergaderingen voor je notuleer. Je vooral die communicatie werkzaamheden uit handen neem, waar je zelf niet aan toe komt (of die je heel vervelend vindt).
Sinds mei 2017 werk ik vanuit Het Kantoor, waar ik focus, structuur en een hoop gezelligheid heb.

 

Teksten

TekststroomVind jij het lastig de juiste woorden op papier te krijgen? Ben je, voor je gevoel, te lang bezig met een tekst? Heb je wel iets beters te doen dan ploeteren op een goede zin?

Laat mij dan die teksten schrijven. Goede teksten voor jouw website, zodat klanten je niet alleen vinden, maar ook blijven lezen. De juiste toon voor jullie nieuwe informatiebrochure. Of een kritische blik op jouw tekst, zodat je zeker weet dat er geen fouten meer instaan.

Annemieke

Annemieke van IpenburgDe drijvende kracht achter Tekststroom, de schrijver die jouw teksten tot leven laat komen. Ik vind niets zo leuk als van een paar woorden een heel verhaal maken. Klanten vragen zich na een gesprek vaak af hoe ik van alles wat zij verteld hebben een goed verhaal kan maken. Dat is natuurlijk mijn geheim, maar ze zijn altijd aangenaam verrast door het resultaat!
Als ik niet met vulpen en papier in de weer ben, kun je me vinden met haak- of breiwerk, want de creativiteit moet blijven stromen.

Twents Volksblad

Mijn nieuwste trots. Alle persberichten die jullie insturen gaan door mijn handen de krant in. Elke week maak ik een zo mooi mogelijke krant met alle berichten erin over wat er in de gemeente Hellendoorn speelt. Of waar inwoners uit de gemeente bij betrokken zijn. Zo hier en daar pas ik een tekst aan en twee tot drie artikelen per krant schrijf ik helemaal zelf.
Van tijd tot tijd verzorg ik workshops persberichten schrijven, zodat de kans dat je artikel in de krant komt nog groter wordt.

 

Tekststroom

Annemieke van Ipenburg
Maximastraat 1
7442 NW Nijverdal
06 20 411 566
avanipenburg@tekststroom.com

Twents Volksblad
088 013 0438
twentsvolksblad@persgroep.nl